Вести за компанијата

BE-WIN Group сјае на EXPO PUBLICITAS Mexico 2023!

2023-12-01

Групата BE-WIN сјае на EXPO PUBLICITAS Mexico 2023!

2023-6-1

Истражување, иновации, заеднички успех.


Групата BE-WIN ја доби честа да учествува на високоочекуваниот EXPO PUBLICITAS Mexico што се одржа од 24-ти до 26-ти мај 2023 година, во Мексико! Како професионален снабдувач специјализиран за рекламирање материјали од пластични листови, вклучувајќи широк спектар на производи како што се акрилни плочи, ПВЦ пена плочи, алуминиумски композитни панели и многу повеќе, ја покажавме нашата сеопфатна линија на производи на овој истакнат настан во индустријата, истакнувајќи ја нашата неспоредлива креативност и неограничен потенцијал.



Оваа значајна изложба ни даде вредна можност да се вклучиме со меѓународни клиенти и индустриски професионалци. Споделивме иновативни концепти, презентиравме најсовремени решенија и навлегувавме во дискусии во врска со идните соработки.



Водени од нашата посветеност на иновациите, ние сме посветени да нудиме врвни решенија кои се грижат за потребите на рекламната индустрија кои се развиваат. Нашата цел е да обезбедиме разновидни производи кои ги кршат границите на креативноста и функционалноста.


Во BE-WIN Group, нашиот етос се врти околу заеднички успех и заедничко обликување на иднината. Цврсто веруваме дека преку колективни напори можеме да постигнеме поголеми достигнувања и да создадеме нови можности во оваа динамична средина.



Ја изразуваме нашата искрена благодарност за вашата континуирана поддршка и интерес за BE-WIN Group. Гледајќи напред, возбудени сме да соработуваме, да создаваме иновативни решенија и колективно да градиме посветло утре.


Групата BE-WIN


Истражување на можностите, иновирање решенија и заедничко освојување.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept